Redningsveste

Lige nu kører vi sommerkampagne på vores lækre redningsveste. Alle skal have muligheden for at komme ud og sejle i det gode vejr. Vores veste kan benyttes til flere forskellige aktiviteter til havs. Hvad enten du mangler en redningsvest til SUP, kajak, kano, fiskeri eller sejlads har vi vesten til dig.  
 • Tilbud Udsolgt
  Redningsveste

  Arild – Oppustelig SUP redningsvest

  Vurderet 0 ud af 5
  DKK439,00
 • Tilbud Selvoppustelig redningsvest af høj kvalitet Udsolgt
  Redningsveste

  Sigyn – selvoppustelig redningsvest

  Vurderet 0 ud af 5
  DKK399,00
 • Tilbud Oppustelig redningsvest Njord Nautic Jofrid Udsolgt
  Redningsveste

  Njord Jofrid – automatisk oppustelig redningsvest

  DKK429,00

Som dansk lystsejler er det påbudt, at man skal have redningsveste ombord på en båd, svarende til antal besætningsmedlemmer. Skal man afsted på en bådtur, er det altid en god ide at medbringe sin egen redningsvest. Så ved man, at redningsvesten er korrekt indstillet og serviceret. 

Hos Njordnautic.dk finder du et udvalg af Nordens bedstsælgende oppustelige redningsveste, som dagligt bliver brugt af glade og tilfredse lystsejlere i hele Skandinavien. Njord Nautic har en lav avance og ingen mellemmænd, det sikrer en redningsvest af højkvalitet til billige penge, for at kunne tilbyde sikkerhed til alle danske sejlere.

Der er en række godkendelser, som redningsvesten skal overholde. Det er vigtigt at man sikrer sig, at vesten har en eller flere af disse godkendelser. Alle redningsveste hos njordnautic.dk er naturligvis godkendte. Du vil på den denne enkelte side om redningsvesten kunne se, hvilken godkendelse den pågældende redningsvest har.

Står du og skal bruge et stort parti redningsveste, må du meget gerne skrive til os. Vi vil gøre hvad vi kan for at give dig en fordelagtig pris på dine nye redningsveste af allerbedste kvalitet.

Husk redningsvesten

Når du står og er på vej ud at sejle, er det det øverste på pakkelisten; Redningsvesten. 

Det handler her, først og fremmest om en redningsvest, der kan yde den nødvendige sikkerhed, hvis uheldet er ude. Direkte herefter, kommer der et væsentligt parameter hos mange, som handler om komforten. For at en redningsvest skal tages i brug, skal den ikke kun, kunne holde os oven vande, når det gælder. Redningsvesten skal være så komfortabel og behagelig at have på, at vi rent faktisk husker at tage den i brug.

Sagen er den, at når bølgerne går højt, ved man aldrig hvornår man ryger over bord og derfor er det nødvendigt at være iført redningsvesten. Akkurat som vi er vant til at bruge sikkerhedsseler i bilerne i dag.

Redningsveste med komfort og flot design

Hos Njord Nautic stræber vi efter, at redningsvesten ikke kun skal være din redning og sikkerhed. Den skal også have høj komfort og kvalitet. Det betyder, at det er slut med redningsveste, hvor du har begrænset bevægelsesfrihed, fordi jakken indenunder redningsvesten strammer eller krøller. 

Med redningsvesten fra Njord Nautic, er du heller ikke generet af en bred krave, som blokerer for den tidlige forårssol. Eller den bagende sommersol. Se vores topsælgende model her.

Vores redningsveste fås i forskellige designs og farver, så du kan vælge den redningsvest, som lige netop passer til din stil og sejltøj. 

Vores redningsveste er oppustelige, hvilket betyder, at de først fylder noget, når de er i kontakt med vand. Akkurat som en airbag, der kun puster sig op ved kollision.

Redningsvesten har en indbygget ventil. Den puster lynhurtigt redningsvesten op, når den nedsænkes i vand. Det betyder, at så længe du sidder ombord på båden og får lidt skumsprøjt på redningsvesten, holder den sig kompakt og komfortabel.

Oppustelig – når du har brug for det 

Alle redningsveste har indbygget en snor. Snoren kan man trække i, hvis den ikke øjeblikkeligt reagerer, når man har behov for dette. Når du får behovet for det, går redningsvesten fra at være lille og kompakt til at blive oppustelig og sikrer, at du bliver oven vande. Indtil da, er det en lille sammenpakket vest som du nemt kan have over jakken i det blæsende efterår, eller udover t-shirten på en lun forårsdag. Hvis du eksempelvis hopper bevidst overbord på grund af fare på båden, kan det være bedst at puste vesten op manuelt – inden du kommer i kontakt med vandet.

For manges vedkommende står redningsvesten øverst på listen, når der skal pakkes til en sejltur, men sjældent øverst på listen over beklædning man rent faktisk ifører sig, når man er afsted. 

Hos Njord Nautic går vi op i, at sikkerhed, stil og komfort skal harmonere. Derfor har vi udviklet en redningsvest som er sikker, når du har brug for det. Som er klassisk i designet og som samtidig er behagelig at have på. Hele herligheden kan du få til en billig pris, da vi har valgt at importere direkte fra udbyderen og begrænse mellemmænd og avance. Det sikrer dig en skarp pris på en nødvendighed ombord. Du sikrer, at alle mand har redningsveste på ombord og er derved en ansvarlig kaptajn for dit skib – uanset størrelse.