Om os

Hos Njord Nautic bryder vi rammerne

Vi elsker havet og sejllads. Vi vil gøre op med trenden om at godt bådudstyr skal koste spidsen af en jetjager.

Vi vil være din foretrukne leverandør af lækkert maritimt udstyr med gennemtænkt designløsning, der med anvendelse af de bedste og mest sikre komponenter lever op til alle de danske sikkerhedskrav, således at du kan være både komfortabel og tryg når du dyrker din vandsport.

Når man er på havet, skal man aldrig gå på kompromis med sikkerheden, derfor er det vigtigt at du køber sikkert udstyr – og så er det bare fedt når det også er lækkert design.

Vi arbejder hele tiden på at udvikle nye produkter og holder øje med nyeste trends.

Hvis du går med en god ide som du mener er værd at udvikle på, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak.

Njord betydning

I den nordiske mytologi er Njord havguden. Hos Njord Nautic går vi meget op i vores oprindelse og prøver at give vores produkter et nordisk design, samt gamle nordiske navne. Hvis man kigger godt efter, vil man kunne se at vores logo faktisk er Njord omgivet af et vikingeskib.

Historie / Om Njord Nautic

Vi har valgt at starte Njord Nordic fordi vi synes der mangler veldesignet og prisfornuftigt maritimt udstyr – der dog ikke går på kompromis med sikkerheden!

Hos Njord Nautic designer vi selv vores modeller og får dem produceret hos dygtige og ansvarlige producenter, i overensstemmelse med alle danske sikkerhedkrav. Således undgår vi fordyrende mellemled, og sikrer dig et kvalitetsprodukt til en skarp pris.

Vi benytter kun de stærkeste og mest slidstærke materialer. Vi designer visuelt flotte produkter med maksimalt sikkerhed og komfort, så du får maritimt udstyr, som folk vil kigge efter og misunde.

Hvis man skulle have behov for at komme i kontakt med os, kan du oftes fange os på telefon (hverdage mellem 9-15), livechat eller vores mail. Vores politik er hellere et spørgsmål for meget end et for lidt. Vi står altid klar til at give en hjælpende hånd, så du kan føle dig tryk når du er ude og sejle.