Køleskab til båd

 

 

Når sejlere husker tilbage på et af de dejlige minder på havet, indebærer det typisk at stå og åbne en kold øl eller anden drikkevare, mens solen luner i ansigtet og båden glider afsted hen over bølgerne. For at denne oplevelse bliver bedst mulig, er et bådkøleskab en nødvendighed ombord. 
Det letter logistikken med at huske at putte fryseelementer til køletasken i fryseren 24 timer før og sikre, at dine øl, sodavand og øvrige snacks holder sig kolde hele sejlturen igennem. Vi forhandler køleskabe til både med 12-volt og 24-volt. Du kan nemt og enkelt kan tilslutte køleskabet til strømmen på lige netop din båd.

  • Køleskab

    Njord Buri – 12v køleskab – 65L

    Vurderet 0 ud af 5
    DKK3.999,00

Køleskab til båden –  af bedste kvalitet

Køleskab til båd

Hos Njord Nautic ønsker vi at forbedre din sejleroplevelse. Du skal have så meget ud af sejlturen som muligt. – Uden samtidig at skulle betale overpris for dette.
 Vi frygter selv oplevelsen af at være på en fed sejltur og pludselig går noget i stykker! Man mærker pludselig, hvor meget den luksus som kolde drikkevarer, frokosten på køl og is til ungerne betyder. Det kan blive afløst af en oplevelse af utilstrækkelighed. Pludselig skal man til at planlægge, hvornår de kolde drikkevarer senest skal indtages. Man forsøger at holde det hele koldt under et vådt badehåndklæde. Det er som bekendt en stakket frist. Din drøm om at vågne op i båden næste morgen og indtage en skefuld kold yoghurt og køle din morgenkaffe med kold mælk, bliver afløst af et køleskab, der lugter langt væk og fjerner al appetit og lyst til at åbne det. Endnu værre bliver det, når du kommer hjem og skal have fundet et nyt lille køleskab til båden.

Pris

Her opdager du, at det lille skab koster 5 gange så meget, fordi det skal være særligt tilpasset til både. 
Hos Njord Nautic har vi valgt at forhandle båd køleskabe til en lav pris, da vi ser et stort behov på markedet for køleskabe til både, som er af høj kvalitet. Uden at du skal betale ekstra for dette, vel at mærke. 
Det betyder, at båd køleskabet hos Njord Nautic hurtigt redder sommeren og gør det nemt for dig at købe et nyt billigt køleskab. Dermed kan du sejle videre med en glad besætning og læskende drikkevarer. Husk også sikkerheden til søs, når du forbereder en dejlig dag på vandet.

Ikke kun et køleskab til båden

Køleskabet er også velegnet til biler såvel som campister der ønsker et billigt og upåklageligt 12/24 volts køleskab.